Bostäder

Är du ute efter ett boende i centrala Eksjö eller ett idylliskt boende på landsbygden med skogen runt knuten? I Eksjö kommun finns många möjligheter för dig att hitta ett bra boende.

I Eksjö kommun finns sex tätorter; Eksjö, som är den största, samt Hult, Bruzaholm, Hjältevad, Ingatorp och Mariannelund. Förutom tätorterna finns vackra, levande bygder i och omkring Höreda, Edshult, Kråkshult, Värne, Mellby och Bellö.


Centralorten Eksjö är platsen för dig som vill ha närhet till naturen, men också till service och kultur. Eksjö är en på många sätt unikplats att bo på och Gamla stan är en i högst grad levande stadsdel. Om du söker efter ett harmoniskt liv på landsbygden erbjuder Eksjö många möjligheter. Dessutom är avstånden så korta att du enkelt kan kombinera boende på landet med arbete antingen i någon av kommunens tätorter eller i någon av grannkommunerna. För att möta behovet av bostäder är flera nya bostadsområden under utveckling. Länk till annan webbplats.


Är du ute efter en hyresrätt kan du vända dig till det kommunala bostadsbolaget Eksjöbostäder Länk till annan webbplats. eller någon av de många privata hyresvärdar Länk till annan webbplats. som finns i kommunen. Det enklaste sättet att hitta ditt drömboende i bostadsrätt, villa eller radhus är att vända dig till en av de många mäklarbyråer som finns.


Det kommunala bolaget Eksjö Energi Länk till annan webbplats. ansvarar för el-, fjärrvärmenät, vatten- och avloppsledningar, gata och bredband.


Vad vill du veta mer om?

Kontaktcenter

Till Eksjö kommuns kontaktcenter är du välkommen att vända dig för att få mer information om de kommunala verksamheterna och få vägledning till rätt verksamhet vid den kommunala organisationen.

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Eksjö kommuns kontaktcenter

Södra Kyrkogatan 4

Eksjo

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921