Kontakt och press

Eksjö Tourist Center

Eksjö Tourist Center hittar du i hjärtat av Gamla stan i samma byggnad som Eksjö museum. På turistbyrån finns bland annat information om Eksjö, Småland och Sverige. Mer information och adress till Eksjö Tourist Center.


InfoPoints

Runt om i Eksjö kommun finns det också flera InfoPoints – utvalda bemannade platser som kan ge information och tips om vad som finns att se och uppleva i närområdet. Hos InfoPointsen finns även kartor och broschyrer att hämta. Mer information och adresser till alla InfoPoints.

Press

Välkommen att kontakta kommunikationsavdelningen vid Eksjö kommun.

Telefon: 0381-360 00

E-post: kommunikation@eksjo.se


Pressbilder

Kontakta kommunikationsavdelningen.


Logotyper

Logotyper och grafiskt material till platsvarumärket Eksjö.

Kontakta kommunikationsavdelningen om du har frågor som handlar om logotyper eller annat material ur den grafiska profilen för platsen Eksjö. Kommunikationsavdelningen svarar även på frågor kring den visuella identiteten eller annat som berör platsvarumärket.

Logotypen för platsen Eksjö

Kontaktuppgifter

Eksjö Tourist Center

Synpunkter på visiteksjo.se

Har du synpunkter på webbplatsen eller vill ända, lägga till eller få med ny information om upplevelser, sevärdheter, evenemang, boenden, restauranger och caféer, kontakta Eksjö Tourist Center.

Text på infartstavlor

På infartstavlorna som välkomnar bilister till Eksjö finns plats för textad information om evenemang eller liknande. Texten till tavlorna beställas och bokas via ett e-tjänstformulär. Länk till annan webbplats.

Kontakt och press – visiteksjo.se

Information om Eksjö Tourist Center, InfoPoints, presskontakt med mera.

Kontakt och press – visiteksjo.se

Österlånggatan 31

Eksjö