Eksjö Tourist Center

Eksjö Tourist Center hittar du i hjärtat av Gamla stan i samma byggnad som Eksjö museum. Eksjö Tourist Center är ett auktoriserat turistcenter, vilket bland annat innebär att de har helårsöppet och kan ge information på svenska och engelska.

På Eksjö Tourist Center finns information om Eksjö, Småland och Sverige. Personalen guidar och tipsar dig utifrån dina intressen. Du kan även boka stadsvandringar, köpa biljetter till lokala evenemang och fiskekort, samt handla lokalt hantverk och souvenirer.

Trådlöst WiFi och en kunddator finns att låna för tillgång till internet.


Öppettider

Högsäsong 20 juni—20 augusti:
Måndag–fredag klockan 10–17
Lördag–söndag klockan 10–15

Lågsäsong 21 augusti—19 juni

Tisdag–söndag klockan 11–15


Stängt: Måndagar samt julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen och långfredag.

 


Adress

Besök: Eksjö Tourist Center, Österlånggatan 31, Eksjö

Post: Eksjö kommun, Eksjö Tourist Center, 575 80 Eksjö

Telefon: 0381-361 70

E-post: turism@eksjo.se

Vägbeskrivning

På grund av vägarbeten får besökare gå en annan väg för att nå Eksjö museum. Österlånggatan är avstängd i anslutning till museet och även den närmsta parkeringen. Besökare med bil hänvisas därför till övriga parkeringar i staden, till exempel vid Olsbergs Arena eller Hotellträdgården. Museet nås via Norra Storgatan eller Arendt Byggmästares gata. Det går också bra att gå eller cykla via gångbron från Lindholms torg.

InfoPoints

Runt om i Eksjö kommun finns det också flera InfoPoints – utvalda bemannade platser som kan ge information och tips om vad som finns att se och uppleva i närområdet. Hos InfoPointsen finns även kartor och broschyrer att hämta. Mer information och adresser till alla InfoPoints. Länk till annan webbplats.

Kontaktuppgifter

Eksjö Tourist Center

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Eksjö Tourist Center

Österlånggatan 31

Eksjo

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921