Familjeäventyr runt knuten

I Eksjö med omnejd finns alltid något spännande för hela familjen. Det är lätt att förtrollas av de småländska naturupplevelserna Länk till annan webbplats., roliga utställningarna och utmanande aktiviteterna.


Lär känna skogens konung under en guidad tur i Skullaryd Älgpark, eller aktivera hela familjen på en skön cykeltur i de natursköna områdena mellan Mariannelund och Vimmerby genom att cykla i filmlandskapet Småland.


Ät dig proppmätt på godis när du besöker Mariannelunds karamellkokeri, för att sedan uppleva allt spännande från Astrid Lindgrens filmer. Stanna till och testa rekvisitan på Filmbyn Småland och lek i Upplevelseskogen innan ni åker vidare till Katthult och Bullerbyn.


I trästaden Eksjö kan liten som stor upptäcka staden och dess histroia via familjevandringen Cattus. Er guide och medföljare under vandringen är Cattus, katten som vet en hel del! På Eksjö museum kan ni under sommaren ta del av utställningar som passar både stor och liten. Intill Lilla torget kan därefter hela familjen njuta av lokalproducerad glass hos Eksjö Glassfabrik.


Oavsett vilken upplevelse du är ute efter så är det en god idé att titta runt här på visiteksjo.se för att ta reda på mer om alla aktiviteter som finns runt knuten.

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Familjeäventyr runt knuten

Norra Storgatan 29 B

Eksjo

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921