Cykeläventyr runt knuten

Trakterna runt Eksjö erbjuder cykling för alla oavsett bakgund och erfarenhet. Att cykla på det Småländska höglandet är en spännande upplevelse där kuperade landskap och milsvida grusvägar kantas av vildmarksliknande natur, mysiga smultronställen och unik historia.


Kombinera besöket i trästaden Eksjö med citynära cykling, eller följ med på en tur genom Filmlandskapet Småland i Mariannelundsbygden och hör allt om inspelningarna av Emil i Lönneberga. Testa vad du går för i Högefälle Mountainbike Park eller Eksjö gravel-runda Länk till annan webbplats.. Eller planera en lugn dagstur längs Albert Engströmleden.


Oavsett vilken upplevelse du är ute efter så är det en god idé att titta runt här på visiteksjo.se för att ta reda på mer om cykelturer, leder och spårkartor.


Cykelrundor för gravelcykling

Av Abloc

Foto: Christopher Lanaway / Atelier Nord
Film : Andrew Richardson / Atelier Nord

Upptäck mer i Eksjö

Vandring
Naturupplevelser

Tre tillsammans är en satsning som Eksjö, Hultsfred och Vimmerby gör under 2021–2023. Satsningen har fått extra medel från Tillväxtverket, Region Kalmar Län samt Eksjö, Hultsfred och Vimmerby kommuner för att kunna stötta besöksnäringen i regionen.

Cykeläventyr runt knuten

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper