Eksjö Camping & Konferens

Eksjö Camping & Konferens är en naturskön anläggning belägen vid sjön Hunsnäsen i Eksjö. Trots det nära läget till centrala Eksjö ligger campingen inbäddad i grönska. Utöver campingtomter finns även stuguthyrning, vandrarhem, café och bistro.

Eksjö Camping är en lugn och hemtrevlig camping, fylld med aktiviteter för alla åldrar, samt möjlighet till att koppla av och njuta av den vackra naturen. Nära till Astrid Lindgrens värld och Bullerbyn.


På Eksjö Camping kan du välja mellan att bo i campingstugor, i rum på vandrarhem eller hyra en campingtomt, där du kan ställa upp din husvagn, husbil eller tält. Boendet är öppet året runt.


Aktiviteter

I området finns en mängd aktiviteter så som äventyrsgolf, lekplats och uthyrning av trampbilar, fiskebåtar, kanoter och trampbåtar. I närheten finns även frisbeegolf, padelbana och motionsspår. Badplatsen har brygga, hopptorn och volleybollplan.


Turisttåget Kulturen

Sommartid går turisttåget "Kulturen" från Eksjö Camping till Stora torget i centrala Eksjö och tillbaka. Tider, pris och bokning via Ekjsö Campings webbplats eller telefon.


Café och bistro

Besök webbplatsen för öppettider och information om sommarcaféet med tillhörande catering. Läs mer om Under Eken Bistro & Catering.

Taggar

#camping  #stuga&lägenhet  #vandrarhem&grupplogi 

meta fail

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Eksjö Camping & Konferens

Prästängsvägen 5

Eksjo

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921