28 juni 2020

09.30-17.00

Vattenledningsparken, Eksjö

Ränneslättsturen – inställt

OBS! Evenemanget är inställt.länk till annan webbplats


Ränneslättsturens motto är att ge cyklisten en minnesvärd upplevelse utmed banan och högsta service både före och efter loppet. Eksjö CK och Eksjö SOK välkomnar till en långloppsupplevelse den 28 juni i Eksjö.

Efter flera stora förbättringar de senaste åren har Ränneslättsturen, tillsammans med övriga deltävlingar i Långloppscupen, formats till ett av de mest uppskattade MTB-arrangemangen i Sverige.


Loppet har tävlings- och motionsklass i Långloppscupen som är 78 km (från 17 år). Tävlingsklasser från 10 år. Motion 41 km från 15 år och motion 21 km från 11 år.


Separat start för damer i tävlingsklasser klockan 9.30. Övriga starter sker i olika startled meallan klockan 11 och 11.15.


Ränneslättsturens bana har vidareutvecklats under senare år och den befintliga bansträckningen har blivit mycket uppskattad. Under alla år har vi haft flera korta slingor och välplanerade publikplatser med langningszoner som passeras flera gånger.


Vi får många positiva kommentarer och idéer till förbättringar och i år kommer vi med ytterligare förbättringar i bansträckning som garanterat kommer att uppskattas av både deltagare och publik.

Taggar

#barn&familj  #sport 

Kontaktuppgifter

Mats Nerlund

Prisinformation och anmälan

Webbplats

meta fail

Ränneslättsturen 2020

Storegårdsgatan

Eksjö

long: 57.667756 Lat: 14.978277

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.