12 maj 2020

19.00-20.30

Olsbergs Arena

Lise & Gertrud

OBS! Evenemanget är inställt.

 

Lise & Gertrud är duon som slår knockout på publiken med sina versioner av låtar som ”alla” har hört. På ett avskalat och personligt sätt skapar dessa supermusikaliska artister något alldeles eget – med bara två röster och en cello.

Duon tolkar både svenska sånger av till exempel Eva Dahlgren, Cornelis Vreeswijk, Hasse & Tage och Povel Ramel som världshitar av storheter som Beatles, Elton John och ABBA. Alltid på sitt eget personliga sätt och ofta med en stor portion humor. Rösterna går i och ur varandra med telepatisk timing, meningar som påbörjas av den ena och avslutas av den andra.


Om duon

Lise & Gertrud möttes på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och upptäckte att de delade en passion för musik i alla dess former och en längtan efter att få uttrycka sig på en scen. De började tolka andras låtar och gjorde dem till sina egna. Det blev starten på duon Lise & Gertrud, två röster och en cello.

 

Idag tillhör de toppskiktet av svenska scenartister. Deras musikaliska skärpa, vässade humor och generositet gör dem unika i sitt slag. De har uppträtt på både Pride och i Dalhalla samt medverkat i en rad svenska tv-program som Nobelfesten, Så ska det låta och Allsång på Skansen för att nämna några.

 

En del av musikcaféserien. Fika ingår i biljetten.

Taggar

#musik&festival  #nöje 

Kontaktuppgifter

Stefan Hallberg

Prisuppgift

Biljetter 150kr studerande och 75kr säljs i dörren.


Abonnemang 600kr (7 konserter) säljs på Eksjö museum och Tourist Center

Webbplats

meta fail

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Beatbow

Olsbergs arena

Eksjo

long: 57.669543 Lat: 14.9708209

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.