17 november 2023 till 18 december 2023

Eksjö kommun

Julens smaker i Eksjö

Nu är det dags att planera in att smaka av julens alla smaker.

Hotell Ullinge Länk till annan webbplats.

Välkommen till ett tidlöst julbord och fånga julmagin hos Ullinge. Upplev en magnifikt sammansatt julsymfoni av efterlängtade, hemlagade klassiker och smakrika uppstickare. Slå er ner, luta er tillbaka och avnjut ett julbord i första klass. I år presenterar man ett helt nytt koncept. Vad sägs om julbord med AFTER-julbord! Den perfekta mixen av god mat, härligt sällskap och mysig atmosfär kombinerat med fantastisk musik från egen DJ. Självklart kan just du önska dina favoritlåtar. Julmagi när den är som bäst! Se datum, priser och tider för julborden. Länk till annan webbplats. Bokning på telefonnummer: 0381-810 60

 

Under Eken

Boka ett av deras juliga alternativ för släkt och vänner, arbetslaget, föreningen eller företaget. Minsta antal för bokning hos Under Eken är 15 personer. Vid catering minst 10 personer. Se priser och menyer. Länk till annan webbplats. Bokning på telefonnummer: 0381-395 00.

 

Eksjö stadshotell

På Eksjö Stadshotell, där du kan njuta av ett traditionellt och smakrikt julbord i en mysig och stämningsfull miljö. De erbjuder två olika upplägg för att passa alla önskemål och tillfällen. Julbord vardagskvällar om du vill ha en lugn och avslappnad kväll med familj, vänner eller kollegor. Då får du välja bland ett stort urval av sill, kall fisk, kallskuret, småvarmt, ostar och gottebord. Alternativt julbord en helgkväll med DJ om du vill ha en festlig och glädjefylld kväll med musik och dans.

Se datum, priser och tider för julborden. Länk till annan webbplats. Bokning på telefonnummer: 0381-130 20 eller på info@eksjostadshotell.se.

 

Vill ditt företag synas på den här listan? Skicka ett mail till turism@eksjo.se

Taggar

#högtider  #mat&dryck 

meta fail

Alternativ rubrik

Extern beskrivning, blir giltig om textmodulens namn ändras från "!Beskrivning" till "Beskrivning"

Genrebild papper

Julens smaker i Eksjö

Stora torget

Eksjo

long: 57.669543 Lat: 14.9708209